logo_facebookcoverslika8
Lička ulica 20, Rijeka; 051 587 223
body & soul  091 7613 555 kozmetički
hair & beauty 091 512 9093 frizerski
 
 
 
big_8-703_1462289052908
naturalRFradiofrekvencijatrbuha
TRETANI OBLIKOVANJA TIJELA

lipolaser, kavitacija, presoterapija, radiofrekvencija, elektromišićna stimulacija, body toner wrapping, termo deka, infracrvene zrake

4D Lipolaser - najnoviji uređaj za topljenje masnih naslaga

Paketi tretmana

Diodni lipolaser najnovije generacije s 4 valne duljine i 528 dioda, omogućio nam je procesom laserske lipolize učinkovito lokalizirano topljenje masnih naslaga uz istovremeno zatezanje i učvršćivanje kože na gotovo svim dijelovima tijela, bilo da se radi o debljem sloju (trbuh, bedra, bokovi, ruke, leđa, muška prsa) ili sasvim malom području masnih naslaga (podbradak, vrat, listovi, gležnjevi).
Tretmani su učinkoviti i kod svih stadija celulita, potpuno su bezbolni, a rezultat je vidljiv odmah po završetku svakog 30 minutnog tretmana.
Mogu se izvoditi 2-3 puta tjedno, ovisno o zoni koju tretiramo.
Nakon tretmana (a najkasnije u roku od 24 sata) obavezan je 30-minutni aerobni trening.

O lipolaseru
Lipolaser niskoenergetskom biostimulacijom potiče stanični metabolizam i poboljšava lokalnu prokrvljenost.

Zašto 4D lipolaser?
4D lipolaser omogućuje istovremeni rad na četiri valne duljine: 635, 660, 780 i 980 nm
635 nm - djeluje na masne stanice
smanjuje masne stanice, povećava energiju na razini stanice, te na taj način ubrzava metabolizam
660nm - djeluje na limfnu drenažu
stimulira limfnu drenažu i smanjuje celulit
780nm - djeluje na koštane stanice
pomaže kod bolesti kostiju: artroza, artritsa, te stimulira obnovu stanica i mikrocirkulaciju
980 nm - zatezanje i učvršćivanje kože
stimulira obnovu kolagena i elastina, pa djeluje na učvršćivanje i zatezanje kože  
Evo kako radi...


Koliko tretmana je potrebno?
Preporučeni prosječan broj tretmana je osam. Mogu se izvoditi 2-3 puta tjedno, tako da je za oblikovanje određene zone potrebno manje od mjesec dana. Nakon toga klijent može zaočeti s tretiranjem slijedeće zone. Preporuka je da se tretira jedna zona po ciklusu kako bi se maksimalizirali rezultati. 

Kako izgleda tretman?
Prvo izmjerimo debljinu masnog tkiva. Očistimo područje koje tretiramo vlažnom maramicom. Koža mora biti čista, bez ostataka kreme, ulja, pudera, a preporuka je da na tretiranom području nema ni dlačica. Klijent legne na kozmetički ležaj i pričvrste mu se laserske diode. Oči zaštitimo naočalama. Tretman traje oko 20-30 minuta u tijeku kojeg klijent osjeća lagano zagrijavanje tretiranog područja. Nakon tretmana, a u roku od 24 sata treba odraditi aerobni (kardiovaskularni) trening od minimalno 30 minuta kako bi se "potrošila" oslobođena energija (glicerol). Vrstu treninga treba odgovarati Vašoj fizičkoj spremi. Od treninga preporučujemo: brzo hodanje, trčanje, plivanje, bicikl.
Ukoliko niste spremni na fizičku aktivnost tretman nije preporučljiv!

Jesu li rezultati trajni?
Ukoliko nastavite sa zdravim načinom života (prehrana i tjelovježba) - jesu! 
Ne postoji metoda, tretman, uređaj koji bi omogućio održavanje vitke linije uz nezdravi način života. Tretmani su samo pomoć nekom tko se odlučio za promjenu životnog stila. Puno nam znači da možemo lokalizirano djelavati na topljenje masnih naslaga, na mjestima gdje mi to želimo,a najčešće kad započinjemo sa procesom mršavljenja gubimo masno tkivo na pogrešnim mjestima (grudi i stažnjica). 

Prednosti lipolasera:
- mogu se tretirati i područja s tanjim masnim naslagama kao što su podbradak, vrat, listovi, srednji dio leđa, koji se kavitacijom ne smiju tretirati.
- ne oštećuje okolna tkiva 
- isovremeno 

Ne preporučuje se trudnicama, srčanim bolesnicima, osobama sa ugrađenim pacemakerima i metalnim implantatima, osobama s problemima jetre, osobama s Raynaudovim sindromom, cryoglobulinemijom, hypoproteinemijom, visokom razinom šećera u krvi, te kod dermatitisa.
 
Cijena tretmana 500 kn
Paket 5 tretmana 1500 kn
Paket 10 tretmana 2500 kn
Pošaljite nam upit za tretmane koji su trenutno na akciji ili za posebne cijene paketa tretmana!
Vaš Natural Team
page_img1968natural 4D lipolaser
page_lipokakoradi

Ultrazvučna kavitacija

IGP9876
Kavitacija - Liposukcija bez noža

 Metoda ultrazvučne kavitacije omogućava gubitak od 2-5 centimetara već nakon prvog postupka, a daljnji tretmani dodatno smanjuju količinu masnog tkiva na tretiranom dijelu tijela. Najbolji rezultati se postižu na trbuhu, stražnjici, unutarnjim i vanjskim bedarima te rukama. Tretman traje od oko 30 minuta, a radi se jednom tjedno. Postupak je bezbolan, ne zahtijeva oporavak i ne ostavlja ožiljke te se pacijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

 Ovaj brzi i bezbolni tretman povećava propusnost masnih stanica iz kojih masne kiseline prelaze u limfni i urinarni sustav putem kojih se izlučuju iz organizma. Kako bi se izbjeglo ultrazvučno zagrijavanje kože, tretmanska glava ovog aparata hladi kožu i omogućuje primjenu ultrazvuka slabije snage. U 30-minutnom tretmanu tretiraju se dijelovi na kojima se žele smanjiti masne naslage. Kožu na tim dijelovima premazujemo gelom za poboljšanje provodljivosti pokretljivosti tretmanske kugle. Vibracija ultrazvuka na točno određenoj dubini ispod površine kože razbija masne stanice, odnosno oslobađa masne kiseline koje su u njima nataložene, ne oštećujući pritom druga tkiva, krvne žile i živce. Masnoća iz tretiranog masnog tkiva i razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol, koji je topiv u vodi, prodire u cirkulaciju i koristi se za energiju, a netopive masne kiseline razgrađuju se u jetri kao i sve druge masnoće unesene hranom.

Nakon tretmana kavitacije potrebno je izvršiti limfnu drenažu (presoterapijom, ručnom masažom...) kako bi se osolobođeni toksini što brže eliminirali iz tijela putem limfe.
Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminira oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana. Najčešće su potrebna tri do pet tretmana, no rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog.

Ovaj tretman namijenjen je onima koji žele ukloniti celulit i tvrdokorne masne naslage, no uz njega je nužno mijenjati životni stil koji je stvaranju takvih problema pogodovao. U protivnom, moguće je obnavljati tretman svakih mjesec i pol dana, kako bi se održao postignuti rezultat. Zbog iznimne učinkovitosti ovog tretmana, moguće je da se stvori efekt "viška kože zbog naglog gubljenja znatne količine masnog tkiva. Opuštena koža može se zategnuti sportskom aktivnošću ili za to specijaliziranim tretmanima (RF - radio frekvenca, masažama specijaliziranim preparatima...

Što moram znati o kavitaciji?
U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa. Za samo pola sata koliko prosječno traje tretman, možete izgubiti između 2 i 5 centimetara u obimu željene regije i to nepovratno! Djeluje suviše jednostavno i lako da bi bilo istinito?! Tretmanom se nećete osloboditi viška kilograma, jer je namjenjen osobama sa prosječnom težinom, koje uprkos vježbanju i dijetama ne mogu se riješiti upornih naslaga sala.

Važno je napomenuti da dio razgrađene masnoće kruži organizmom i ukoliko se ne potroši nekom aerobnom aktivnošću, može doći do ponovnog taloženja na drugim djelovima tijela?! Ne budite u zabludi, nećete izbjeći vježbanje, niti ćete moći uživati u slatkišima i brzoj hrani, jer ćete na taj način blokirati postignuti efekat. Liječnici se uglavnom protive zbog negatvnog uticaja ovog tretmana, jer razgrađene masne ćelije u vidu triglicerida odlaze u krv i jetru, te ukoliko se ne "potroše" mogu dovesti i do oštećenja  jetre ili bubrega. Zato je važno napomenuti da nakon tretmana kavitacije, te obavezne limfne drenaže (koja će pomoći da razgrađene masnoće "odu" iz organizma), mora slijediti povećana aktivnost (aerobne vježbe, trčanje ili u krajnjem slučaju hodanje), lagana prehrana (sa smanjenim unosom ugljikohidrata),  te unos oko 2 litre vode dnevno.
I samo takvim pristupom možemo očekivati obećane rezultate.
Celulit je uporan i ozbiljan problem, pa je i za njegovo rješavanje potrebna upornost. Na ovaj način mi ćemo Vam pomoći da ga se riješite, ali  kavitacija je samo dio borbe, a najveći dio uspjeha ovisi o Vašim postkavitacijskim odlukama. 

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, srčanim bolesnicima, osobama sa ugrađenim pacemakerima i metalnim implantatima, kao i osobama sa povišenim nivoom kolesterola i triglicerida u krvi.

Trajanje 30 min.Cijena 400 kn.
sidebar_kavitacija
page_6093288orig
sidebar_ultracavitation-procedure-e1334730169593

Pressoterapija - aparativna (mehanička) limfna drenaža

IGP9910
Zadatak limfne drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela. Korisna je i protiv bora, akni, glavobolja, u vrijeme predmenstrualnog ciklusa....
Aparatna limfna drenaža učinkovitija je od ručne limfne drenaže jer kod aparata ne postoji mogućnost propusta i greške.

 Pressoterapija ili aparativna (mehanička) limfna drenaža naročito je primjerena kod problema s nakupljanjem tekućine u tjelu te kod mekanog celulita. Ovom terapijom se potiču funkcije limfnog sustava, pospješuje se uklanjanje nakupljene tekućine i drugih tvari iz tijela. Brojnim ciljanim programima možemo učinkovito ukloniti i poteškoće povezane s cirkulacijom. Za poboljšanje stanja celulita preporuča se kombinacija pressoterapije – mehaničke limfne drenaže s body wrappingom, a ako želimo intenzivno smanjiti opseg, često primjenjujemo i kombinaciju s ultrazvukom - kavitacijom.

Limfnom drenažom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa; bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica; tj.njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine su od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćuju limfu od bakterija.

Aparativnu limfnu drenažu se najčešće koristi u procesu mršavljenja tj. uklanjanja celulita jer je najučinkovitija u izbacivanju viška tekućine iz tkiva te uklanjanja otpadnih tvari iz organizma koje se zamjenjuju zdravim i hranjivim tvarima koje dolaze s krvlju. Aparat za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane pneumatske kompresije tzv. presoterapije rukava koje se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Stvaraju se polagani valovi tlaka a zrak se ispuhuje nakon završetka ciklusa. Na tretiranom području dolazi do osjećaja ugode i olakšanja. Aparatna limfna drenaža se također koristi i na medicinskom i estetskom polju.

Prednosti aparatne limfne drenaže:
to je prirodna metoda bez upotrebljavanja lijekova vrsta fizioterapijske metode gdje se tretiraju otekline, edemi i bolna područja
postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma
sastavni je dio postoperativnih postupaka tj. rehabilitacije

Možete izgubiti višak kilograma, ukloniti celulit, poboljšati mišićni tonus, održati željenu tjelesnu težinu, poboljšati kvalitetu življenja, te naučiti kako održati ravnotežu između tijela i uma. Oblikovanja tijela je napokon postalo jednostavno, zdravo, dugoročno i zabavno!

page_lymph1111

E.M.S. elektromišična stimulacija

Niskofrekventna impulsna struja potaknuti će mišiće na vibriranje i stezanje, što dovodi do raspadanja velike količine masnih stanica. Elektrode postavljene na određene točke ubrzati će metabolizam stimuliranjem senzornih nervnih završetke u epidermi slabom bioničkom električnom strujom mlohavu, te će kožu učiniti glatkom i elastičnom. Cirkulacija krvi biti će ubrzana, a mišići opušteni nakon tretmana tijela mikro
elektricitetom.

Ovisno o odabranom programu postižemo različite učinke, pa tako:
  • niska frekvencija utječe na masne stanice, te smanjuje količinu masnoće u masnim stanicama, ostvarujući učinak smanjivanja težine. Pogodno za sve dijelove tijela.
  •  program za dubinsko gubljenje težine tjera masnoću na kretanje iz dubokog sloja. Pogodno za dubinski sloj masnoće. 
  • vježbanje mišića za gubljenje težine. Pogodno za masnoću koja izgleda poput košnice i ima izvrstan učinak zatezanja.
  • kontinuirani val za poboljšanje cirkulacije limfe i smanjivanje količine masnoće u masnim stanicama. Pogodno za blokiranu limfnu cirkulaciju uz očigledni učinak detoksikacije.
  • pulsni val za opuštanje mišića i poboljšanje kretanja masnoće.
E.M.S. je idealna nadopuna kavitaciji i ostalim tretmanima mršavljenja jer se njome zateže koža i učvrščuju mišići, te je svojevrsna zamjena za klasično vježbanje.
Kontraindikacije:
Tretman ovim uređajem nije dopušten za sljedeće kategorije ljudi: 
1. Ljudi koji imaju hemofiliju. 
2. Ljudi kojima je ugrađen pacemaker. 
3. Ljudi sa srčanim bolestima.
4. Ljudi s alergičnom kožom ili tumorima. 
5. Ljudi s visokom temperaturom.
6. Trudnice
sidebar_ems

IR- "infra red" terapija infracrvenim zrakama

Infracrvene zrake izravno djeluju na strukturu masnoće, što dovodi do oslobađanja velike količine toplinske energije, ubrzanja cirkulacije krvi i limfe, poboljšanja metabolizma, ubrzavanja biokemijskih reakcija, katabolizma masnih stanica, te velikog smanjivanja broja masnih stanica. Djelovanje infracrvenih zraka topi masnoće i reducira celulit.
Infracrvene zrake imaju zdravstveno dokazani učinak i sve se više upotrebljavaju u medicini i kozmetici. Zagrijavaju mišiće i prodiru do 4 cm duboko u tkivo, aktivirajući enzime koji pretvaraju mast u energiju. Time se ubrzava proces mršavljenja i reducira celulit.
Što su infracrvene zrake?
Infracrvene zrake su elektromagnetski valovi nazvani “infracrvenim” zbog blizine položaja crvene boje u vidljivom spektru svjetlosti. Infracrvene zrake čine dio svjetlosti kojoj je svakodnevno izloženo naše tijelo (kao na primjer ultraljubičastim zrakama); čine oko 50% zraka kojima zrači sunce i zbog toga se nazivaju toplinskim zrakama. Otkrio ih je prije 200 godina, William Herschel, jedan od najpoznatijih astronoma 18. stoljeća. Njihovo otkriće je otvorilo nove puteve istraživanjima u astronomiji, ali i bezbrojne načine primjene u elektronici (jedinstveni primjer su daljinski upravljači). Nakon dva stoljeća wellness je otkrio velike prednosti uporabe infracrvenih zraka u estetske i terapeutske svrhe (terapeutski tretman infracrvenim zrakama), korištenjem biološkog učinka nakon zračenja tkiva.
 Osobine i prednosti infracrvenih zraka
Njihova najvažnija osobina jest da ih površinski slojevi kože vrlo brzo apsorbiraju, istovremeno povećavajući temperaturu, koja aktivira cirkulaciju krvi i stanični metabolizam. Infracrvene zrake, koje tkivo apsorbira, stvaraju toplinu, koja se prenosi u dubinska tkiva, dijelom i putem tjelesnih tekućina. Povećanje temperature djeluje na povećanje metaboličke stanične izmjene, zagrijavanje mišića, širenje kapilarnih i arterijskih krvnih žila.

Tretman se sastoji o oblačenju termičkog odijela koje na sebi ima raspoređene infracrvene grijače.
Sposobnost prodiranja infracrvenih zraka, pomaže vazodilataciju (širenje krvnih žila) i shodno tome, poboljšanju krvne i limfatičke cirkulacije. Povećanje temperature uzrokovane elektromagnetskim vibracijama povećava znojenje i eliminaciju štetnih tvari iz organizma (natrija, metala, mokraćne kiseline itd.) koji smetaju metaboličke procese i slabe organizam. Infracrvene zrake se koriste i kao terapeutsko sredstvo u tretmanu ozljeda od udaraca, reumatoloških bolesti zglobova i mišića, te distrofijskih procesa u mekim tkivima.
page_presso

RF Radio frekvencija

Visokofrekventni radio valovi u tretmanu radifrekvencije potiču epidermu na stvaranje kolagena i elastina što dovodi do zatezanja kože, te postizanje lifting efekta. Osim toga radio valovi djeluju i na smanjivanje svake masne stanice  način da se
 
Kako radi RF?
Svaka vibracija radiofrekvencije  uzrokuje vibraciju stanica. Ova vibracija ima učinak masaže, čime se omogućuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz krvotoka, te  tako pomlađuje svaka pojedinačna stanica od koje se tkivo sastoji.

 RF tretmani povisuju sadržaj kisika u krvi, na taj način požurujući proces oksidacije u tkivima i uzrokujući odbacivanje otpadnog materijala. Energizira svaku stanicu, uzrokujući izgradnju novih tkiva na uobičajeni način i pomažući u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga. 
 
Namjena i učinci:
1) Pojačani lokalni metabolizam
2) Pojačana lokalna perspiracija – upijanje preprata
3) Lokalno širenje krvnih žila s hiperemijom bez crvenila
4) Pomaže relaksaciju mišića
5) Sediranje (umirivanje) osjetilnih nervnih završetaka
6) Povećana tjelesna temperatura, povišene stope disanja/pulsa, te smanjeni krvni
pritisak
 
 Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat toga je izgaranje celulita povećanjem razine kisika u krvi. Na taj način požuruje proces oksidacije u tkivima i uzrokuje izbacivanje otpadnih materijala. .

Rezultati:
Razgradnja masnoće i celulita
Koža je čvršča i zategnutija (bore zaglađene, lifting efekt)
Opuštanje mišića i uklanjanje stresa
 

Učinak RADIO FREKVENCIJE– aktivacija metabolizma
Proces metabolizma, u pogledu zdravlja i izgleda, upravlja starošću čovjeka. Rano u životu proces izgradnje je dominantan i imamo razdoblje rasta i razvoja. U ranim dvadesetim godinama dostiže se stacionarna točka gdje su to dvoje u ravnoteži. Dokle god se održava ta ravnoteža, zdravlje je dobro i tijelo posjeduje poletnu energiju i vitalnost koji su karakteristični za to razdoblje u životu muškarca ili žene. Poremećaj ove ravnoteže rezultira gubitkom te vitalnosti.
Proces rušenja dominira tijekom razdoblja starosti ili propadanja. Međutim, on je neovisan o godinama, te često započinje kod osoba ispod 30 godina starosti. Uz odgovarajuću brigu, procesi gradnje mogu se učiniti dominantnima velik broj godina, odgađajući devastaciju starosti na neodređeno vrijeme.
Metabolizam uvelike ovisi o kvaliteti i pravilnoj cirkulaciji krvi. Odgovarajuća količina kisika u krvi je neophodna za oksidaciju tjelesnih tkiva i snabdijevanje energijom. Elementi za izgradnju tkiva moraju biti dostavljeni putem krvi kako bi zamiljenili one koji su oksidirani, a bakterije koje su se našle u tijelu moraju biti savladane.
Svaka osoba koju ta tema treba zanimati, upoznata je sa simptomima starosti. Dovoljno je reći kako je prvi pokazatelj gubitak poleta prisutnog u ranom života, za čim slijede manji poremećaji, koji postepeno postaju sve ozbiljniji. Veoma je važno da se ti simptomi prevladaju u njihovom najranijem stadiju.

RADIO FREKVENCIJA  ne samo da preventira prerano pojavljivanje ovih simptoma, već će ukloniti njihov uzrok nakon što su postali očigledni. Čini to normaliziranjem metabolizma radeći na krvotoku, uravnotežujući ta dva procesa, koji su neophodni za savršeno zdravlje.

Kod oblikovanja tijela najbolje rezultate postižemo kombinacijom kavitacije i RF.  Kavitacijom ćemo najbrže "otopiti" masne naslage, a na mjestima koje nemožemo kavitirati (leđa, grudi) za smanjivanje obujma koristit ćemo RF. Višak kože koji se pojavljuje uslijed smanjenja obujma zategnut i učvrstiti ćemo radiofrekvencijom. Radiofrekvenciju možemo kombinirati  i sa bilo kojim drugim tretmanom za oblikovanje tijela: elektrostimulacija, masaža, anticelulitni tretmani, IR infra crvene zrake...
Radio frekvencija tijela moguća je u slijedećim zonama:  trbuh, noge, stražnjica, leđa, ruke, grudi 

 Preporuka je da se rade tretmani 2 x tjedno.
sidebar_rf
page_rf
naturalRFradiofrekvencijatrbuha

Anticelulitna masaža

IGP9900
Celulit predstavlja nakupinu tekućine i masnoće u najdubljem sloju kože-subkutis.  Izgleda kao narančina kora, a nalazi se najčešće na bedrima i stražnjici, oko koljena, na bokovima, trbuhu i rjeđe oko skočnih zglobova i nadlaktica.Najčešći razlozi stvaranja celulita su genetski(hormonalni) uzroci, utjecaj stresa kao i loša cirkulacija. Usporenje krvotoka povećava propusnost krvnih žila, dolazi do zastoja tekućine i otpadnih tvari što uzrokuje stvaranje masnoće. Usljed toga se otežava izmjena tvari u tom djelu kože kao i limfna odvodnja.Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, pinch, trljanje) koji ne smiju biti bolni uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe koji završava kod srca.Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i poboljšane cirkulacije.Trajanje 20 minuta. Cijena 80 kn.

Anticelulitni tretman ultrazvukom

Odličan saveznik u borbi protiv celulita je ultrazvuk jer stvara visokofrekventne mehaničke vibracije koje reaktiviraju cirkulaciju na mnogo bolji i ugodniji način od masaže. Povećava mobilnost nakupljene tekućine i poboljšava propusnost. Razgrađuje otpadne tvari i olakšava njihovo izbacivanje iz organizma. Prije tretiranja ultrazvukom područje koje želimo tretirati se namaže anticelulitnom kremom ili gelom, te ultrazvučni valovi olakšavaju uvođenje tih krema u dubinu reaktvirajući cirkulaciju.Trajanje 30 min.Cijena 100 kn.

Body wrapping s tonerom

page_bodytoner

Body wrapping s tonerom je tretman kojim potičemo otapanje masnih naslaga i celulita. Toner se nanosi u tankom sloju i omotava folijom. Prirodni sastojci od ključne važnosti u toneru su kora cimeta, paprika, ekstrakt bršljana i oni su važni za poboljšanje krvotoka, te smanjivanje celulita. Zagrijavanjem tijela infracrvenim zrakama ili u termo deci postiže se detoksikacija organizma jer se znojenjem iz organizma izbacuju toksini. U samo jednom tretmanu vidljivi su rezultati smanjenja obujma i do 2cm.
Trajanje 80 minuta. Cijena 190 kn.   

Thermo body (sauna efekt-termo deka)

Termo dekom sa grijačima postižemo učinak saune i pospješujemo prirodnu detoksikaciju organizma.Termo deka potiče otvaranje pora,mikrocirkulaciju te znojenje,a znojenjem se potiče eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva,što je znoj bezmirisniji i bezbojniji, to je količina toksina u organizmu manja.Trajanje 20 minuta.Cijena 50 kn.

page_termodeka.jpeg
Natural, Lička ulica 20, 51000 Rijeka
​051 587 223
frizerski 091 512 9093 
kozmetički 091 7613 555 
natural.com.hr@gmail.com
Create a website